Posted on

ПОЛЕТИ НА RYANAIR ОТ СОФИЯ ДО БАРИ

Полети на Ryanair от София до Бари

 

Полети на Ryanair от София до Бари

Бари е чудесна дестинация за българските туристи, които търсят красиви плажове, вкусна храна и исторически забележителности. Ryanair предлага удобни и достъпни полети от София до Бари, които правят пътуването лесно и приятно.

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ RYANAIR

Защо да изберете Ryanair за пътуване до Бари?

Ryanair предлага редица предимства за тези, които планират пътуване до Бари:

  1. Ниски цени: Цените на билетите започват от 12,99 евро в едната посока, ако резервирате предварително. Това прави Ryanair една от най-достъпните авиокомпании за полети до Бари.
  2. Директни полети: Ryanair предлага директни полети, без нужда от прекачвания, което спестява време и усилия.
  3. Почти ежедневни полети: С полети от София до Бари всеки ден, освен в понеделник, имате голяма гъвкавост при планирането на вашето пътуване.
  4. Лесна резервация: Процесът на резервация е бърз и лесен чрез уебсайта или мобилното приложение на Ryanair.

Как да намерите полети

При търсене на полети, обръщайте внимание на датите в календара на сайта на Ryanair. Датите с директни полети са отбелязани със зелена точка, което улеснява избора ви.

Какво е включено в цената

При резервиране на билет с Ryanair, следните услуги са включени в цената:

  • Безплатно онлайн чекиране: Можете да се чекирате онлайн бързо и лесно.
  • Малка ръчна чанта: Включена е малка чанта, която можете да вземете на борда.

За допълнителен багаж като чекиран багаж или голяма ръчна чанта, можете да добавите тези опции срещу допълнително заплащане.

Планирайте пътуването си предварително

Цените на сезонните полети могат да се повишат с наближаването на датата на полета. Затова е препоръчително да планирате и резервирате вашето пътуване предварително, за да се възползвате от най-добрите цени.

С Ryanair, пътуването до Бари никога не е било по-лесно и по-достъпно. Резервирайте своя полет днес и се насладете на всичко, което този прекрасен град може да предложи!

Летище София, официален сайт >>

Летище Бари

Летище Бари (Aeroporto di Bari-Karol Wojtyła) е основното летище, обслужващо града и региона Пулия в Южна Италия. Намира се на около 8 километра северозападно от центъра на Бари и предлага модерни удобства и услуги за пътниците.

Удобства и услуги

Летище Бари предлага широк спектър от удобства и услуги, които правят пътуването комфортно и приятно:

  • Търговски зони и ресторанти: Летището разполага с множество магазини, бутици и ресторанти, където пътниците могат да пазаруват и да се хранят преди полетите си.
  • Паркинг: Летището предлага различни възможности за паркиране, включително краткосрочен и дългосрочен паркинг.
  • Транспорт: Летището е добре свързано с центъра на Бари чрез автобуси, таксита и влакове. ЖП станцията Bari Aeroporto предлага директни връзки до централната жп гара на Бари.
  • Услуги за пътници: Летището предлага редица услуги за пътници, включително безплатен Wi-Fi, обмяна на валута, багажни услуги и специални удобства за хора с намалена подвижност.

Контактна информация

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с летище Бари на следния адрес:

Летище Бари
Viale Enzo Ferrari, 70128 Bari BA, Италия
Телефон: +39 080 580 0200
Уебсайт: www.aeroportidipuglia.it/homepagebari

Посещение на Полиняно-а-Маре от Бари

Полиняно-а-Маре е живописно морско градче, разположено на адриатическото крайбрежие на Италия, известно със своите прекрасни плажове, скални брегове и старинна атмосфера. Това място е популярна дестинация за туристи, които търсят красота, спокойствие и автентична италианска култура.

Как да стигнете до Полиняно-а-Маре от Бари?

Има няколко удобни начина да стигнете до Полиняно-а-Маре от Бари:

С влак

Пътуването с влак е един от най-удобните начини да стигнете до Полиняно-а-Маре. От централната жп гара в Бари (Bari Centrale) можете да вземете влак до Полиняно-а-Маре. Пътуването отнема около 30 минути и билетите са достъпни на разумни цени. Влаковете обикновено пътуват редовно през целия ден, което ви дава гъвкавост при планирането на вашето пътуване.

С автобус

Автобусите също предлагат удобен начин за достигане до Полиняно-а-Маре. Има редовни автобусни линии от Бари до Полиняно-а-Маре, които тръгват от главната автогара в Бари. Пътуването с автобус може да отнеме малко повече време в сравнение с влака, но все пак е комфортно и достъпно.

С кола

Ако предпочитате да пътувате с кола, можете да наемете автомобил от Бари и да се отправите на юг по SS16, което е основната пътна артерия, свързваща Бари с Полиняно-а-Маре. Пътуването отнема около 40 минути и ви дава възможност да се наслаждавате на красивите пейзажи по пътя. Паркирането в Полиняно-а-Маре може да бъде ограничено през пиковите туристически сезони, затова е добре да планирате предварително.

Какво да видите в Полиняно-а-Маре

Полиняно-а-Маре е място, което ще ви очарова със своята красота и спокойствие. Насладете се на вашето пътуване и открийте всичко, което този прекрасен град може да предложи!

Полиняно-а-Маре предлага много забележителности и активности за своите посетители:

  • Лама Монакиле: Този известен плаж е известен със своите чисти води и красиви скални образувания.
  • Старият град: Разходете се из тесните улички на стария град и се насладете на традиционната архитектура и местни магазини.
  • Grotta Palazzese: Известен ресторант, разположен в пещера, предлагащ уникална атмосфера и невероятна гледка към морето.
  • Скокове от скали: Полиняно-а-Маре е известен с отличните си места за скокове от скали за любителите на адреналина.

Райнер полети разписание

Проверете разписанието на полетите на Ryanair. Полети на Ryanair до определени дестинации не се извършват ежедневно. За да намерите такива дати, обърнете внимание на датите в календарите при резервиране. Датите ще бъдат маркирани със зелена точка.